Geloof

Door ons werkgebied en netwerk hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met scheiden bij Christelijke mensen, maar ook bij Katholieken en Jehova’s getuigen.

Christelijk scheiden

We zien dat door het Christelijke geloof een scheiding extra onzekerheid en emotie met zich mee kan brengen dat onze aandacht verdient. Of biedt relatietherapie in de vorm van relatie mediation nog hulp om jullie relatie te redden en/of te verbeteren? Als deze verbetering er niet meer inzit, helpen wij jullie om op een nette manier het huwelijk respectvol, eerlijk en op een christelijk waardige manier te beëindigen.

Christelijke mediator

Door middel van mediation begeleiden wij Christelijke mensen bij hun scheiding. Tijdens het mediationproces helpen wij je in heldere stappen om afspraken te maken over en met de kinderen, maar begeleiden en soms adviseren wij ook over de financiële zaken zoals je woning, pensioen en alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Het maken van heldere en duurzame financiële afspraken is direct en indirect ook in het belang van de kinderen.

Relatietherapie christelijk

Is de scheiding al definitief of je zit middenin de hoop en wanhoop en hebt geen idee hoe nu verder. Novum Mediation is heel erg betrokken en kijkt naar de situatie vanuit een Christelijk oogpunt.

Scheiden christen

Tijdens de gesprekken met een mediator / scheidingspecialist wordt rekening gehouden met jullie normen en waarden en wat voor jullie belangrijk is. Hiermee kan een huwelijk op een meest respectvolle manier worden beëindigd dat passend is waar jullie voor staan.

Christelijke relatietherapie

Wij zien vaak dat er twijfels zijn over de relatie. Is uit elkaar gaan wel het juiste? Moeten we bij elkaar blijven voor de kinderen of het geloof? Hoe bespreken we onze twijfels en wie zou ons kunnen helpen om ons weer op weg te helpen? Tijdens onze Christelijke relatietherapie door middel van relatiemediation helpen wij je om inzichten te krijgen in jullie relatie, behoefte en wensen. Wij stellen de juiste vragen met aandacht voor bijvoorbeeld het Christelijke geloof, liefde en intimiteit etc. Hiermee helpen wij om inzicht te krijgen in jullie behoeften, jullie plek binnen de relatie en jullie communicatie te verbeteren.

Christelijke relatietherapie Zuid-Holland

Mochten jullie toch tot de conclusie komen dat scheiden toch de beste beslissing is, zullen wij jullie helpen om het huwelijk op een respectvolle en bij jullie passende manier af te sluiten. Novum Mediation heeft diverse locaties in Zuid-Holland. Christelijke relatietherapie o.a. in RotterdamDen HaagDordrechtGorinchemZoetermeer, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Brielle en Rijswijk. Indien er Christelijke relatietherapie of Christelijke mediation in een andere plaats gewenst is kunnen we uiteraard altijd de mogelijkheden bespreken.

Je kunt pas een nieuwe start maken om het oude goed af te sluiten. 

Gratis kennismaking en informatiegesprek

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen wij jullie situatie en wensen bespreken. Daarbij bespreken wij onze mogelijkheden van Christelijke relatiemediation, evenals onze mogelijkheden om het christelijke scheiden van A tot Z te begeleiden en voor jullie te regelen.

In dit eerste gesprek bespreken we ook op welke wijze jullie willen dat het geloof een plek krijgt binnen het proces.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.

Neem vrijblijvend contact op

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator