Mediator Alphen aan den Rijn

Echtscheiding mediation Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een mediator in Alphen aan den Rijn? Bij ons ben je aan het juiste adres. De professionele en deskundige mediators van Novum Mediation Alphen aan den Rijn zorgen ervoor dat jullie scheiding in z'n geheel goed geregeld wordt naar ieders tevredenheid. Bij onze mediator staat het belang van beide partijen centraal in het proces van mediation.

Mediator echtscheiding Alphen aan den Rijn

Samen overeenstemming bereiken over bepaalde onderwerpen is van groot belang. Er worden duidelijke afspraken gemaakt door beide partners. Alle afspraken worden vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat er een hoop stress wordt ontnomen in deze heftige tijd. 

Mediator Alphen aan den Rijn kosten

Wat kost een mediator? De kosten van mediation zijn vaak een stuk lager dan wanneer er advocaten worden ingeschakeld. Soms gebeurt het dat beide partijen zelf een advocaat in de arm nemen.

Deze kosten zijn doorgaans vele malen hoger dan wanneer er één mediator het proces begeleidt. Dit kunnen alle mediators beamen.

Mediator scheiding Alphen aan den Rijn

Het tarief voor mediation in Alphen aan den Rijn is 150,- excl. 21% btw per uur. Deze kosten kunnen jullie samen delen. Met mediation komen jullie als (ex)partners voordeliger uit.

Wil je meer informatie over wat u moet regelen als u gaat scheiden, neem dan gerust contact met ons op. We lichten graag onze werkwijze toe en beantwoorden je vragen.

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator