Mediator Den Haag

Echtscheiding mediation Den Haag

Zoek je een mediator in Den Haag? Mediation bij een echtscheiding is een proces dat jullie samen vrijwillig aangaan. Beide partners gaan met elkaar in gesprek en komen samen tot de beste oplossing. Het doel is om samen met je (ex)partner overeenstemming te bereiken over bepaalde zaken en een mogelijk conflict op te lossen.

Het proces van scheiden en uit elkaar gaan is niet gemakkelijk, er moeten goede afspraken gemaakt worden. Vaak wordt er te makkelijk gedacht dat er geen mediator nodig is als je uit elkaar gaat. Echter zien we in praktijk dat partners samen niet lukt om tot een oplossingen te komen. De ervaren mediators van Novum Mediation begeleiden een scheiding van A t/m Z en zoeken naar een oplossing waarbij het belang voor beide partijen voorop staat. Door het bieden van professionele hulp zorgen we voor rust en duidelijkheid over gemaakte afspraken. Dit ontneemt een boel frustratie en stress in deze heftige periode.

Mediator Den Haag kosten

De kosten voor mediation zijn vaak aanzienlijk lager dan wanneer beide partijen een advocaat in de arm nemen. Het tarief voor medation in Den Haag is 150,- per uur (excl. 21% btw). Uiteraard kunnen jullie er samen voor kiezen om de kosten van een scheidingsmediator in Den Haag te delen als jullie gaan scheiden.

Heb je nog vragen over hoe wij te werk gaan neem dan gerust contact op.

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator