Over ons

Philip van Vlokhoven, de scheidingsspecialist achter Novum Mediation. Het werkgebied is zich voornamelijk in Zuid-Holland, echter is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak online te maken.

Ik wil/ga scheiden. Waar moet ik beginnen?

Bij Novum kan je zowel terecht voor persoonlijke begeleiding, hulp bij de verschillende onderdelen van de scheiding en voor financieel advies.

Novum Mediation is opgericht door Philip van Vlokhoven

Voordat Philip in de scheidingsbegeleiding en mediation terecht kwam, heeft hij als financieel planner en adviseur gewerkt bij ABN AMRO Bank, Aon, Staalbankiers en Achmea. Met die kennis en ervaring maakte Philip enkele jaren geleden al de stap naar de scheidingsbegeleiding. Lange tijd had hij een eigen praktijk onder de vlag van Settlement Mediation tot hij Novum Mediation oprichtte.  

"Ik zag dat bij mijn toenmalige klanten dat er tijdens het scheidingsproces door advocaten en mediators vaak weinig aandacht is voor het financiële deel van de scheiding. Vaak is een scheidingsproces emotioneel en onzeker, maar met mijn financiële achtergrond help ik mijn cliënten om financieel en fiscaal duurzame afspraken te maken. Dat is niet alleen in het belang van mijn cliënten maar direct of indirect ook voor hun (eventuele) kinderen."

"Ook help ik graag om mensen te ontzorgen en zo creatief en optimaal mogelijk te adviseren en begeleiden. Door mijn ervaring in de financiële dienstverlening heb ik een groot netwerk opgebouwd. Ik werk samen met diverse banken, tussenpersonen en hypotheekadviseurs om de cliënten te begeleiden."

Persoonlijke benadering met aandacht voor beide partijen

Bij Novum Mediation zijn jullie dus niet alleen verzekerd van een persoonlijke benadering met aandacht voor de gevoelens en belangen van beide partijen, maar weten jullie ook zeker dat er met professionele aandacht gekeken worden naar de financiële afwikkeling van de scheiding.

Neem vrijblijvend contact op Advies over scheiding

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator