Mediator Gorinchem

Echtscheiding mediation Gorinchem

Woon je in (de omgeving van) Gorinchem en ben je op zoek naar een mediator in Gorinchem? Mediation zorgt ervoor dat beide partijen samen tot een oplossing komen. De deskundige mediators van Novum Mediation Gorinchem zijn heel erg betrokken.

We zorgen ervoor dat beide partners vrijwillig met elkaar een overeenkomst kunnen bereiken tijdens een mediation proces. Het doel is om samen goede afspraken te maken.

Goede mediator echtscheiding Gorinchem

Het is lastig om een keuze te maken tussen alle mediators op de markt. De klik met een mediator is hierbij van essentieel belang. Bij Novum Mediation zorgen we persoonlijke begeleiding en denken actief mee met beide partijen.

Van het begin tot het einde van het scheidingstraject worden jullie begeleid door onze mediators. Het belang van alle twee de partners staat voorop tijdens de bemiddeling als jullie gaan scheiden. Door met elkaar in gesprek te gaan kan een echtscheiding zonder frustratie verlopen. Gemaakte afspraken worden vastgelegd om discussie later te voorkomen.

Mediator Gorinchem kosten

Als je gaat scheiden kun je in plaats van twee losse advocaten inhuren beter kiezen voor (familie)mediation. De kosten voor mediation zijn vaak beduidend lager. Aangezien er één persoon ingeschakeld wordt in plaats van twee advocaten scheelt dit enorm.

Het tarief voor mediation in Gorinchem bedraagt 150,- excl. 21% btw. De scheidingsmediator in Gorinchem kan ook door beide partners betaald worden, zo worden de kosten voor ieder gehalveerd.

Wil je meer weten over onze diensten neem dan vrijblijvend contact op.

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator