Mediator Delft

Echtscheiding mediation Delft

Willen jullie scheiden en zijn jullie op zoek naar een mediator in Delft? Scheiden is niet een proces dat vanzelf gaat. Er komt een hoop kijken bij het bewerkstelligen van een scheiding en in praktijk komt het vaak voor dat beide partijen het niet altijd eens zijn met elkaar.

Mediation is een ideale oplossing om samen tot een overeenkomst te komen als je gaat scheiden. Beiden partijen nemen vrijwillig deel aan het mediation-traject en werken aan een nieuwe toekomst.

Kindercoach Delft

In veel gevallen zijn er bij de scheiding ook kinderen in het spel. Voor kinderen verandert er veel in deze heftige periode. Het is belangrijk dat kinderen worden gehoord en dat er zoveel mogelijk naar hen geluisterd wordt. Onze kindercoach Delft is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen bij een scheiding.

Mediator echtscheiding Delft

De professionele mediators van Novum Mediation Delft begeleiden elke dag scheidingen en weten als geen ander hoe om te gaan met bepaalde situaties. De manier van scheiden speelt hier ook een rol in. Het belang van beide partijen staat centraal bij het werken aan een gezamenlijke oplossing en het maken van afspraken. Gemaakte afspraken worden vastgelegd, dit voorkomt frustratie en zorgt voor een hoop rust om jullie echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen in deze moeilijke periode.

Mediator Delft kosten

Bespaar op kosten door het inschakelen van een mediator als jullie gaan scheiden. Maak samen gebruik van de dienstverlening van één mediator in plaats van beiden een advocaat in de arm nemen. Dit voorkomt dubbele kosten.

De kosten van een scheidingsmediator in Delft kun je in dit geval samen delen. Zo betaalt ieder de helft als jullie uit elkaar gaan. Het tarief van mediation in Delft is 150,- per uur (excl. 21% btw).

Wil je meer weten over mediation? Neem dan vrijblijvend contact op. Op onze website gaan we dieper in op bepaalde zaken.

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator