Kindercoach

Elke ouder ziet zijn kind het liefst gelukkig. Het gebeurt echter vaak dat kinderen zich tijdens een scheidingstraject verdrietig en ongehoord voelen. Kindercoach Nikki bespreekt de invloed van de scheiding en leert ze om te gaan met de nieuwe situatie. Aandacht voor een kind is van cruciaal belang.

Nikki Bos heeft Pedagogiek gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en is met haar opleiding tot kindercoach gecertificeerd kindercoach. Zij heeft naast haar vooropleiding diverse specialistische opleiding en praktische trainingen gevolgd op het gebied van kinderen en scheiding.

Kindercoach Den Haag

Nikki heeft als kindercoach in Den Haag veel ervaring in het coachen van kinderen en begeleiden van jongeren, kinderen en tieners tussen de 3 en 21 jaar. Daarnaast is zij zelf een kind van gescheiden ouders en kan zich daarom goed verplaatsen in de situatie van je kind(eren).

"Uit ervaring weet ik dat het een lastige periode kan zijn waarin een kind te maken kan krijgen met veel verschillende gedachten en gevoelens over de scheiding".

Kindercoach op locatie in Zuid-Holland

Kinderen voelen zich in het algemeen beter op hun gemak wanneer zij zich in een vertrouwde omgeving bevinden. Naast een afspraak in een van onze vestigingen (Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Brielle, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Rijswijk, Rotterdam en Zoetermeer) is het daarom ook mogelijk om het consult op locatie (thuis) te laten plaatsvinden. Onze kindercoach reist door heel Zuid-Holland voor deze dienstverlening.

Kindercoach praktijk

Mede door haar eigen ervaring wil ze kind(eren) graag helpen, laagdrempelig en preventief, om te gaan met gevoelens en gedachten die zij kunnen ervaren in deze lastige periode. Nikki biedt vertrouwen, maakt snel en eenvoudig contact met het kind, biedt een luisterend oor en kan samen met hen meedenken.

Kindercoaching

Het is het belangrijk dat de mening van de kinderen ertoe doet en dat er écht naar hen en hun wensen wordt geluisterd. Een scheiding is al lastig genoeg en er verandert veel in deze periode. Zij wil jouw kind(eren) graag begeleiden bij hun ontwikkeling. Als kindercoach leer je kinderen helpen deze onzekere periode zo goed mogelijk door te komen en de situatie makkelijker voor hen te maken.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op Advies als over kindercoaching

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator