Mediator Rijswijk

Echtscheiding mediation Rijswijk

Bij een scheiding komt het vaak voor dat beide partijen het niet helemaal eens zijn met elkaar. Het is belangrijk om samen met je (ex)partner op bepaalde punten overeenstemming bereiken. Ben je hiervoor op zoek naar een mediator in Rijswijk of Den Haag dan ben je bij Novum Mediation aan het juiste adres.

Mediation Rijswijk

De mediators van Novum Mediation Rijswijk hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van scheidingen. Onze mediators zorgen ervoor dat jullie met elkaar in gesprek gaan en samen tot een oplossing komen. Het belang van jullie allebei staat bij ons centraal.

Door mediation kun je samen tot een oplossing komen en worden er concrete afspraken gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er meer helderheid in deze lastige situatie komt.

Mediator Rijswijk kosten

Steeds vaker wordt er een mediator ingehuurd bij een scheiding. Door het inschakelen van een mediator kun je aanzienlijk besparen op kosten. In plaats van dubbele kosten maken door beiden een advocaat in de arm te nemen kun je beter samen één mediator inschakelen.

De kosten worden hierdoor een stuk lager aangezien je de kosten van een scheidingsmediator in Rijswijk kunt verdelen. Zo betaal je ieder de helft. Het tarief voor mediation in Rijswijk is 150,- per uur (ex. 21% btw).

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande tekst nog vragen hebben neem dan gerust contact op. 

Sluit formulier

Vrijblijvend een afspraak maken

  • Registermediator Registermediator
  • Scheidingsspecialist Scheidingsspecialist
  • Professioneel Professioneel
  • Deskundig Deskundig
  • Ervaring Jarenlange ervaring
  • Professionale kindercoach Professionele kindercoach
  • Kindgesprekken Kindgesprekken
Aangesloten bij ICR Coach Register ADR associate certified register mediator